Post by raipropdolosis on Mar 8, 2022 4:35:04 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jurassic World Alive ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jurassic World Alive IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modifikuoti daug brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Jurassic World Alive 2022 version ▞▞▞
Nuotykis
Turiu klaidų koordinatėse, tada bandžiau aštuonias minutes ir vis tiek veikia, išspręskite šią problemą
Už kasdienį atlygį 28 dieną jis man niekada nebeduoda epinio inkubatoriaus, net kai prisijungiu kiekvieną dieną
Geras žaidimas tik atsilieka, labai blogai užtrunka ilgai, kol įkeliamas kiekvienas ekranas ir atliekami bet kokie veiksmai.
Man patinka žaidimas, bet kiekvieną kartą, kai rinksiu smiginį, jie nebus pridėti prie mano banko, todėl turiu išleisti pinigus smiginiui. Negaliu per daug išleisti, kad gautum smiginį. Man jų reikia žaidimui
žaidimas yra geras, bet pridėti grafikos yra gerai, kad mes nesugriūtų
Linksma ir lengva, bet puiki ir puiki grafika
Man žiauriai patiko bet man tiesiog taip nutiko, ... Kažkas užstrigo ir tada turėjau viską iš naujo daryti pvz.: iš naujo lygio, iš naujo gaudyti dinozaurus, viską iš naujo ir praradau visus kuriuos turėjau
Puikus žaidimas, bet, deja, žaidžiant jis siaubingai vėluoja, o tai atima linksmybes
Reikia patobulinti, kartais tai neveikia gerai. Mūšyje reikia tokio paties lygio būtybės
Man patinka šis žaidimas, bet tikrai verta laimėti arba turėti daug kantrybės. Ypač mums, kaimo žmonėms. Daiktai yra brangūs, todėl reikia šiek tiek laiko pasiekti lygį. Jie turi pridėti šiek tiek dalykų kaimo žmonėms, kurie gali turėti tik du ar tris tiekimo lašus, o retai - reidą.
Labai gerai, tikrai gerai, bet yra daug klaidų
Jurassic World Alive Dobrodružné yswa
Tikrai smagu, bet turiu skirti 3 žvaigždutes, nes pvp sugedęs. Turiu 3500–3600 tropijų ir, deja, gana dažnai susiduriu su žmonėmis, turinčiais 5500 trofėjų, kurie turi maksimalių unikalių ir viršūnių būtybių komandas. Tai tiesioginis praradimas, nes jie gali 1 nušauti visą mano komandą 1 padaru.
Tai puikus žaidimas, jame yra daug dinozaurų iš Jurassic Park, o jūs galite žaisti su draugais per bosą, tai tiesiog geras žaidimas 🎮
Labai intuityvu, džiaugiuosi su pasididžiavimu!
Manau, kad kai kurie dino, pavyzdžiui, sinoceratops, pyroraptor ir kt., yra labai reti daugelyje vietovių, todėl prašau, kad būtų įprastesni ir tokie įvykiai, kaip kova dėl šio DNR, ir mano vartotojo vardas yra haiya
Connect Animal Classic Travel પઝલ osp
Labai epinis žaidimas, bet vienas dalykas ir vienas dalykas yra tik vienas dalykas ir tik vienas dalykas, jo taip ooooooooooooo labai sunku gauti bet kokią kitą retenybę nei įprastas, prašau, kad būtų natūralu gauti tas retenybes, ir aš taip pat turiu problemų dėl to, kad jūs galite tik vieną kartą pabandyti įsigyk legendinį ar unikalų ir tai siaip kitaip tai labai labai puikus žaidimas
Jurassic World Alive Aventură hih
Kaip pokemon go, bet su dinozaurais!! Tai (Ką tik pakeista iš 5 žvaigždučių...) Aš nebelinksminuosi m nuosekliai PvP rungtynėse su lvl 30's su visiškai nubyrėjusiomis komandomis, nepaisant to, kad aš ką tik gavau savo pirmąjį lv21 unikalų padarą ir TIK Dino virš 20... Turi būti lygių riba, viskas, kas daugiau nei 4 dino lygių skirtumas nuo 15 lygio yra beveik neįmanoma, nepaisant to, kaip gerai žaidi ☹️
Man patinka žaidimas. Idėja gera, o žaisti taip pat smagu. Tačiau aš nustojau žaisti po paskutinio pataiso supratimo, nes piršlybos yra visiškai nesubalansuotos. Tai taip kvaila, nesąžininga ir Ludijai tai net nerūpi. Tai tiesiog beprotiška, beveik visas mano 48 žaidėjų aljansas dėl to nustojo žaisti, o jūs galite taip išlaikyti ir greitai nebeturėti žaidėjų. Šaunuolis
Rekomenduoju atsisiųsti šį žaidimą
Nežaisti. Claire man vis liepia atnaujinti savo velociraptorį. Priversdamas mane eiti į jo ekraną. Aš neturiu pakankamai DNR, stengiuosi, nes nieko daugiau negaliu padaryti. Tada negaliu pasiekti jokių mygtukų ir raudonas x mygtukas neveikia. Pasamdykite geresnius programuotojus.
Tikrai geras žaidimas, bet kartais jis manęs neįleidžia į žaidimą, bet sustoja ties dešimtuku
Nuostabu
Ai, šiam žaidimui aš netyčia atsijungiau ir vėl negalėjau prisijungti, nes pamiršau, kuri paskyra buvo mano ir dabar negaliu prisijungti su savo Google Play paskyra, bet kitaip žaidimas vis dar geras
Nuostabu
Vėlavimas ir strigtys buvo didelė problema kurį laiką, pašalinus paskutinį kartą, kai tai įvyko. Atsisiunčiau jį tikėdamasis, kad galbūt mano senas telefonas. Pasirodo, tai žaidimas. Jei tai nesiliaus, pašalinsiu dar kartą.
Geras žaidimas🥰😎😃
Žaidimas yra tikrai įdomus, bet jis man labai atsilieka ir jis linkęs jį sugriauti ir tai labai erzina, aš noriu mėgautis žaidimu, bet vis tiek tai tikrai geras žaidimas
Žaidžiu žaidimą 3 metus. Tai labai smagu, jokių skelbimų (nebent bandote ką nors paspartinti) ir galimybių išjungti kraują, kad būtų draugiškiau vaikams. Galite žaisti kartu su draugu arba dirbti su komanda reiduose. Puikus žaidimas, kuris mane sudomina!Tikrai geras žaidimas Man patinka visa tai, kas man patinka, kaip ten yra dinozaurai iš filmo Juros periodo pasaulis ir Juros periodo pasaulio stovykla kreidos, bet tada netyčia ištryniau žaidimą, mano pažanga dingo, beveik neturėjau mėlyno compsagnathus ir nelygumo, turėjau tiek daug epinių ir retų dalykų. bet vis tiek geras žaidimas
Taip ilgai nebuvęs programoje, nusprendžiau ją žaisti ir ji vis sako, kad esu atsijungęs nuo GPS, kai jis aiškiai įjungtas ir viską nustatiau maksimaliu tikslumu.
Man klausimas koks šancas kad kaime butu
Jurassic World Alive Abenteuer hdut
Lags ir GPS neveikia tinkamai.
Esu labai nusivylęs žaidimu. Laimėti apsimoka aš pavargau mirti pvp ir negaliu progresuoti, tai labai nervina, pabandykite Ludia tai pataisyti
Įdomus žaidimas, bet didelės GPS problemos su Android. Pagrindinės problemos, susijusios su žaidimo vėlavimu ir vėlavimu.
Jurassic World Alive სათავგადასავლო hrij
Super smagu ir linksma. Šokti su dinosais yra nuostabus jausmas. Tiesiog norėtųsi, kad žaidimo pinigai būtų dažniau numesti.
Šis žaidimas yra įdomus ir verta žaisti toliau. Tačiau ryšys beprotiškas. Aš nuolatos nutrūkdavau iki taško, kai buvo dienų, kai tiesiog negalėjau prisijungti... Ar galite tai pataisyti?
Vel tai nuostabus žaidimas. Man patinka labai smagu. Man patinka kovoti su draugais ir šiandien daryti reidą, nes galiu juos padaryti dabar.Geriausias žaidimas, tačiau dinozaurų nerštis tampa dažnesnis
Jis veikia puikiai, kol kas nematau jokių problemų, aš turėjau vieną, bet pastebėjau, kad tai ne dėl žaidimo, „Google Play“ parduotuvėje buvo per daug žmonių, todėl nepavyko atnaujinti į naują versiją
Geriausias žaidimas žaidimų parduotuvėje, bet ir per įvykius, dinozaurai mano vietovėje retai pasirodo, dažniausiai renginiuose, kuriuose yra epų, bet žaidimas vis tiek geras
Man patinka beveik viskas šiame žaidime. Grafika, manau, gali būti šiek tiek geresnė. Aš manau.
Nekantriai laukiau šio žaidimo
Idomus žaidimas
Jurassic World Alive Avontuur pql
Galite įdėt trade systema kaip per pokemon go padaryti draugų grupę
Tiek daug atnaujinimų 🤯🤩
Pokemonu varijantas vyresniems.kol kas idomus.
Mylėk šį žaidimą. Tai sukelia priklausomybę, tačiau viršininkai yra nerealiai sunkūs, net jei jums padeda aljansas. Beveik nėra prasmės su jais kovoti. Jei jie viską padarytų ne taip beprotiškai arba nebūtų tokių juokingų taisyklių, tai bent jau būtų pasiekiama. Tai pagerintų reikalus.
Šis žaidimas yra nuostabus. Man patinka dinozaurus, todėl dabar galiu pamatyti, kaip atrodytų, jei jie (dinozaurai) būtų čia šiandien.