Post by raipropdolosis on Mar 8, 2022 4:41:28 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećanje novca hack ▞▞▞
▞▞▞ Robot Warfare: PvP Mech Battle 2022 version ▞▞▞
Super igrica i svaka mu čast koje mislio ⭐🤩5⭐⭐⭐⭐⭐
Stealth i energetska oružja su previše nadjačana, a samljeti je više nego dosadno. Počelo je jako zabavno, ali sada, samo neugodno nakon što pritisnete lvl cap.
Mnogo bolje od WarRobots(pixonic) u grafici, igranju, nagradama, u kupnji aplikacije, odzivu Dev-a, više fps-a, oružja, robota, modula, itd... Matchmaking je bilo malo teško igrati protiv igrača koji kupuju stvari za pravi novac. Dakle, 4 zvjezdice samo dajući drugačije, sve su jako jako dobre.
Robot Warfare: PvP Mech Battle ઍક્શન sbn
Vidim da pokušavate popuniti vakuum koji su stvorili pohlepni programeri War Robotsa. Bili ste na pravom putu do ovog ažuriranja. Nitko tko igra WR ne voli gluposti o komponentama, uglavnom koliko je vremena potrebno za njihovu proizvodnju i troškove. Sada idete kopirati neke od najgorih dijelova WR-a. Trebao sam pitati igrače što radi i što bi željeli. Većina ljudi će potrošiti malo novca, ali igra mora biti jako dobra, a vaša je trenutno previše sirova da biste počeli stvarati gnjavažu.
NEMOJTE gubiti svoje vrijeme ili novac na ovoj igrici. Programer će u nekom trenutku vratiti sve vaše nadogradnje. Obično između loše programiranih "ažuriranja".
Igrao sam WR prije i napustio sam ga prije otprilike 1 ili 2 godine jer je to bio Pay2Win. Nedavno sam pronašao ovu igru i isprobao je. Uopće nisam razočaran jer je stvarno dobar. Čini mi se kopija WR-a koja je napravljena na pravi način! Neke su karte i značajke slične s nekoliko razlika.Također je ciljanje izvrsno jer također možemo ciljati gore/dolje. Vrijeme čekanja na nadogradnje čini mi se razumnijim, a također nema MK2 koji je strašan. Moj jedini problem je transparentnost svjetionika.
Igrica je pre pre pre dobra imam već četiri robota i zato sam dao pet zvjezdica posto je igrica predora prvi put je imam 💪😎💶
Ovo je jako dobra igra! ALI možete li me, molim vas, pokrenuti u igri od početka, a ne na pola puta ili čak tri četvrtine puta kroz jednu, toliko je neugodno, nije ni čudo što ne mogu postići visoke ocjene za koje nemam priliku. 5 zvjezdica nakon što se ovo riješi. Hvala 👍
Ova igra se pogoršala nakon nedavnog ažuriranja.. Bila je mnogo bolja prije ažuriranja.. ne može se čak ni povezati s igrom uz dobru wifi vezu.. Zamrzne između utakmica..
Poštovani programeri, nakon nedavnog ažuriranja od 7. kolovoza 2019. Ispostavilo se da je igra spora, posebno u kretanju robota, više nije glatka, što se može dobro primijetiti tijekom robotskog skakanja. Dizajn oružja izgleda mnogo bolje. Ali od vas se traži da poništite postavke pokreta robota posebno skok... Nekad sam igrao pri 50 fps na visokim postavkama prikaza, a nakon ažuriranja dobivao je 35 fps. Molimo vas da razmotrite ovu stvar jer ja stvarno volim igrati ovu igru (kao robot koji je odustao od rata)
Robot Warfare: PvP Mech Battle Veiksmas zvv
Sjajna igra, ali... Ima veliki problem s poslužiteljem ovdje u Aziji. Ispravite ovo što je prije moguće prije nego što nitko više ne počne igrati ovu aplikaciju prije nego što postane stvarno dosadan poslužitelj. Ova igra je stvarno super, ali ima server koji je jako neispravan. ne znam zašto. Uvijek ponovno povezivanje.... Još jedno zamolio bih o igračima koji prijatelji u igri mogu igrati zajedno kao MOBILE LEGENDS STYLE, staviti neki rang, bodove. Jako bi mi se svidjelo kad biste dodali o igranju s prijateljima na facebooku.
Zabavno, ali... Igra je neko vrijeme bila zabavna kada sam uništavao tim, ali nakon nekog vremena dok se povećavate, protivnički tim postaje sve bolji. Razmišljao o nadogradnji na novog robota ALI 120$$$!!!! Hajde... Pobjeda je zabavna, ali ovim tempom, poraz je bolji... Voljeli bi da su njihovi programeri kojima je više stalo da svoju igru učine zabavnom umjesto da pokušavaju udebljati svoje novčanike...
Bila je zabavna za nekoliko igranja, poput druge velike mech igre, a zatim se pretvorila u samo još jednu igru novčanika ratnika. Pomalo sam umoran od očekivanja da ću platiti stotine ili čak tisuće dolara da bih uspio u igri, a ne da se oslanjam na vještinu
Cat Simulator Δράση lxe
Daleko .ili ugodan nego što sam očekivao. Igram mnoge igre na računalu, mobitelu, konzoli i od mnogih mech igara koje sam isprobao, ovo mi je najdraže. Možete dobiti dodatne nagrade samo gledanjem oglasa. Ne morate, ali ja moram. Ne isplati se ni pobijediti.
Zabavno, ali kontrolama treba poraditi. I, postaje pay-to-win. Oni koji mogu kupiti nove botove, posebno nevidljive stealth botove, koriste nas ostale kao vreće za udaranje dok lutaju okolo gotovo neranjivi. Dodajte tome ogroman broj hakera s neograničenim streljivom za svoje snajpersko oružje koji vas uvijek iznova puca, i ova igra zapravo nije vrijedna vremena potrebnog za preuzimanje. Uredi: a zatim ažuriranje i popravak čine igru "više kompatibilnom s" mojim uređajem. Gotovo. Izbrisano.
IGRA JE OMG IMAM LEGENDARNI ROBOTA
Igra je odlična, dobra grafika, lijep izbor oružja i vozila. Daju vam puno plaćenog igc-a besplatno. Razlog zašto sam mu dao ocjenu 1 zvjezdicu je zbog svih varalica/hakera. Gotovo u svakoj igri imate 1 ili 2 osobe koje koriste sačmaricu na tajmeru od 1 sekunde kada je CD od 15 sekundi.
OVO JE KOPIJA I MRZIM KOPIJE
Zabavna igra. Ipak pun bugova. pola vremena ne možete kliknuti da biste ubrzali nadogradnju ili bilo što od stvari koje možete dobiti gledanjem oglasa. Redovito se isključujte s utakmica. Potencijalno jako zabavna igra, samo treba netko tko će odvojiti malo vremena i riješiti male probleme. Kada dođu ažuriranja, svakako ću ažurirati svoju recenziju.
Sviđa mi se igra, ali razlog zašto sam dao 3 zvjezdice jer igra uvijek kaže da mi se internet prekida, iako imamo novi internet.
Laggg, iako samo koristite messenger i on izgubi vezu, a ponekad se i zamrzne pri otvaranju aplikacije, moj telefon je oppo f9. I možete li dodati nešto zlata nakon pobjede u igri? Zato što je preteško natjecati se s drugim igračima koji su imali pravi novac za kupnju nadogradnje i stvarno je nepravedno prema nama koji nemamo pravog novca za nadogradnju, stoga molimo popravite i dodajte nešto zlata nakon pobjede u igri, hvala ❤️😇 Ali sveukupno tvoja igra je dobra i izvrsna ❤️😇
Dobra igra ali treba ažuriranja. Ravnoteža oružja u ovoj igri je smiješna, potrebna su ažuriranja kako bi se popravilo oružje. Oružje kratkog dometa uvijek mora biti snažnije. Mjonlir je oružje poput sačmarice, ali ipak smrtonosno s udaljenosti od 500 metara. Topničko oružje je rak. Imajte neka ažuriranja o balansiranju igre... Učinite omote korisnijim. Može biti bolja igra od ratnih robota. Značajka za ispaljivanje odabranog oružja također bi trebala biti dostupna. Bcz tipka za vatru ispaljuje sva oružja.
Ažuriranje: hvala na brzom odgovoru. Za sada 3 zvjezdice dok se problem s vezom ne riješi. Volim ovu igru, ali veza sa serverom mora biti popravljena. Na najmanji gubitak signala igra se prekida bez mogućnosti ponovnog uključivanja u bitku. Moj omjer pobjeda i poraza je nizak zbog svih igara koje je DCed. Imam stabilan 4g, ali čak i ako brzina padne 2kbs, igra gubi vezu sa serverom. Zaista uživam u igri i ocjenjujem čak 10 zvjezdica kada veza ne mora biti savršena i idealna.
još uvijek je malo spor u fps-u (okviri u sekundi), ali s pravim programerima iza vas oni ga čine puno boljim što više vas ili sebe primjećuju. A ovaj komentar je za osobu koja je kreirala igru. lijep pozdrav regularcheif1050
stvarno super igra, ali razlog zbog kojeg dajem 4 zvjezdice je zato što ...većinu vremena igra stalno govori ❗veza s poslužiteljem❗ i postaje sve dosadna jer se događa i tijekom bitke..je li moguće ako programeri stave neka vrsta postavke ili nečeg idk-a što nam omogućuje da odaberemo koji je server najbolji za našu igru i također .... cijene robota poput PATROL i svih onih drugih robota ne bi smjele biti previsoke... a vi biste također trebali povećati količinu zlato koje dobivamo nakon naše bitke
u redu
To je ugodna i dobro napravljena igra, ali je vrlo vođena vremenom i oglasima. Išao bih toliko daleko da kažem da se isplati pobijediti, jer možete ubrzati izjednačavanje i postati nevjerojatno moćni, čineći one koji rade ekstremni grind gotovo beskorisnim u borbi. Možete povisiti razinu bez plaćanja, ali to traje jako dugo, što vas natjera da platite kako biste ubrzali proces jer je stjecanje valute sporo.
Jasna izvedba ratnih robota, ali puno gore. Platite za pobjedu, mečevi traju 3 sekunde, igrači samo padaju na vas i 1 puca u vas ako to učine, a nema načina da se utvrdi. Uopće nije dobro. Grafika je pristojna, ali još uvijek nije tako dobra
odlična igra do razine 20 ili tako, onda naiđete na 1 shot kill bota igrača koji je maksimalno nadograđen. To razotkriva lošu izradu utakmica i buggy gameplay. usisa zabavu u potpunosti. Šteta, napravili su toliko stvari kako treba s ovom igrom. ovaj najveći problem su poslužitelji, ogromne količine zaostajanja, pogotovo ako postoje raketni brodovi. vrlo frustrirajuće. uvijek uzimaš štetu od duhova. potrebno je ukloniti oštećenje za slijetanje. zabavno nekoliko puta, ali potiče napade bijesa i osvete
Mogao sam je ocijeniti 5, ali jedan problem. Igrao sam ovu sjajnu igru na toliko telefona, ali na mom Samsung galaxy grand prime, igra se neće učitati za početak. Čak i kada je spojena na Wi-Fi, ali se igra neće učitati da bi se pokrenula nakon završetka instalacije. Pomozite mi oko ovoga.
Iskreno, više volim ratne robote. Inkluzivniji je i ima uravnoteženije borbe. manje plaće za pobjedu. Ako samo želite potrošiti novac i olupine na ljude, igrajte ovu igru, ako ne onda ratni roboti. Prednosti su ograničene: -prvo lice i zumiranje je bilo cool -pristojna grafika
igra je zadivljujuća
Sviđa mi se igra i postavljanje. Stvarno je zabavno. Ali.......tražite minimalnu cijenu od 20 do 120 dolara za sve stvarne predmete ili mehanizme. Više od polovice svega što postoji morate kupiti ili potrošiti VIJEKE da biste uopće dobili priliku. Razumijem da su i igre posao. Ali PUNO niska cijena bi to učinila tako da bi ljudi mogli platiti. Ali 120 američkih dolara nije razumno
Ova igra je bila vrlo zabavna sve dok programer nije uveo bitke odreda. Igrači s velikim novcem sada mogu formirati timove koji kolju protivnike. Slobodni igrači nemaju šanse za natjecanje. Nećete čak izdržati dovoljno dugo da preživite polovicu meča od 5 minuta. Ako se ne možete natjecati, nemoguće je evoluirati ili pojačati svoje robote. Jedini način da možete igrati ovu igru, a da ne budete odmah izbrisani je imati veliki novčanik.
Zabavno je, ali smatram da bi trebalo biti više od jednog gumba za oružje. Jer ako imam rakete za velike udaljenosti i rahitise na kratkim udaljenostima, ne želim bacati svoje rakete kratkog dometa na nekoga s druge strane polja. Inače volim
Na početku je bilo zabavno. Nakon što sam igrao nekoliko mjeseci i dostigao 200k snage match maker, upario sam me s igračima u rasponu od 600k do 2mil snage. Tako da više nije zabavno. Također se zeznuo s mikrotrasacijom. Platio sam 15$ za ključeve kutije i nikad ih nisam dobio. Poslano e-poštom programerima, ali nema odgovora. Dvije zvjezdice za lijepu grafiku i razne botove.
Ova igra je zapravo dobra igra. Jednostavan za kontrolu. Dobro za početnike. Ali ova igra ne može reagirati ako primijenim aplikacije za filter plavog svjetla. Popravi to i dat ću 5 zvjezdica.
Očajnički je potrebno popraviti sustav hvatanja bodova u svim arenama. Potrgano je. Igrati sa ili protiv igrača koji zbriše 12 ili više protivničkih momčadi dok vi napravite otprilike trećinu štete koju oni naprave nije zabavno. Ne želim na taj način pobjeđivati i na taj način ne želim izgubiti. Trebali bismo se suprotstaviti igračima sa sličnim nadogradnjama. Zabavnije je ako taktika i timska igra pobijede u rundi nego kada jedan igrač dominira nad svima.
Sjajna akcija. 4 od 5 zvjezdica jer bi bitke mogle trajati dulje i grafika bi se mogla malo izgladiti, ali detalji o botovima i karti su sjajni.
Sve igre počele su sa zabavom i izazovom. Ali polako dovedite mene (svakog igrača) u neizravno da mu kupim oružje ili robotiku! I također pogledajmo neke oglase za lakši način zarade zlata ili bodova! Ali nakon jedne faze sve se promijenilo. Učinite ovu igru za zaradu. Čak nam i dopustite besplatno preuzimanje.. ali nemojte zaboraviti da se igramo s vlastitim podacima i vremenom. Igramo igru iz zabave i zabave. Ne smiju svi biti bogati prije nego kupe vrhunskog robota. I rano počeo igrati. Igrajte uzeti u obzir i druge igrače. Tq
Mehovi su cool i borba je pristojna, ali p2w je uvredljiv. Gotov i zlatni mehovi imaju veću vatrenu moć od srebrnih mehova, i svi imaju štitove, što nedostaje srebrnim mehovima. Nalet na jedan gotovo jamči da ćete izgubiti.
veliki ubojica vremena. ali ako ne trošite da biste pobijedili, postaje teško igrati se sustizati one koji troše novac na to. sve u svemu, rekao bih da je to u redu igra
Bilo bi puno bolje bez bacanja zamjenskih igrača u kasnim utakmicama. Radije bih čekao da bude dovoljno stvarnih igrača prije početka utakmice, nego ubio 3 bota po 4 puta svaki samo da bi ih zamijenili stvarni igrači nakon što sam već pretrpio veliku štetu. Brzo ulazak u mečeve mnogo je manje važan za ugodnu igru nego pravilno popuniti i balansirati prije nego što počne.
Moram reći da su ova ažuriranja nevjerojatna, ali ste zaboravili jednu stvar, a to su novi modovi, a također se nadam da će sljedeća ažuriranja biti novi načini. Molimo vas da svi trebamo više od jednog načina u robotskom ratovanju. Vrlo sam iskrena u vezi ovoga
Prvih 10 sati bilo je super, ali nakon toga? Pakao. 1) Nepošteno spajanje (uparivanje vas s igračima koji sa svojim JEDNIM robotom mogu obvezati cijeli vaš tim).2) Raketno oružje koje ima nepristojan domet (od neprijateljskog izrastanja do vašeg ikrenja), veliku brzinu (visoka stopa vatre) i područje (široka pokrivenost) u SVAKOM JEDINOM UTAKMU. Nadjačano je, ljudi su se mnogo puta požalili, programere nije briga. 3) Laggy glavni izbornik koji muca za bog zna zašto. 4) Pohlepna mehanika igre (platite zlato ili pričekajte 9 sati).
Zabavno, ali dat ću mu 5 nakon što inventar učine razumljivijim, a pokret može biti loš, posebno s pojačanjima kao što je puno trčanje u kut ruba ili nešto glupo i uhvaćenost umjesto klizanja ili skoka na sigurno . Ali sjajna igra, zabavna je, ali zlato je ludo teško dobiti 14.000 za velikog dječaka. Tako grozno 😞
Pristojan meh pucač, mnoštvo mehova i oružja koje možete birati koje izravno utječe na/promjenjuje vaš stil igre. Početne razine dat će vam dovoljno vremena da isprobate različite 'osnovne' mehanizme kao nagradu za podizanje razine. Zlatne nagrade su zapravo velikodušne! Trenutno imaju ovaj 'rent to own' mechs (premium mechove, nosilac štita i stealth) gdje vam daju da 'isprobate' mech po cijeni u danu za 5 rundi, iznajmite ga dovoljno puta (21) i to je tvoj! Isprobajte ovu igru, bit će vam drago.
Hakovi Hakovi Hakovi. Splash&pulse hakovi. Gdje nakon što Hound eksplodira. Prskanje je beskonačno i pulsira 3 puta i prolazi kroz obisticale. HOMING Rockets Hack.. Oštećenje snage rakete sa sposobnošću navođenja. Srećom, čini se da se ova dva hacka ne slažu. Beskonačno skrivanje se slaže s obje. Kombinirajte to s timom koji ih aktivno štiti za njihovu vlastitu dobrobit. I postaje samo jednostrano. I bespotrebno je igrati. Igra ima potencijal da bude najbolja.