Post by raipropdolosis on Mar 8, 2022 4:47:52 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Looney Tunes™ World of Mayhem ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Looney Tunes™ World of Mayhem IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť zlato ▞▞▞
▞▞▞ Looney Tunes™ World of Mayhem 2022 version ▞▞▞
Príliš veľa pravidiel, nemožno použiť tohto hrdinu, úroveň nemá dostatočnú úroveň. Jedna vec za druhou, ale určite máte radi naše peniaze bez pravidiel...... prejdem. Jedna z najlepších hier sa teraz stala škrupinou sama o sebe! LOL!
Táto hra mi nejde. 😤😤😤😡😡😡😠😠😠
Predtym bola daaavnejšiw looney thunes lepsia ked bolo vela kôl roznych kde zbierali mrkvy. Preco ste to zrusili? 😥😔👎
Skvelá hra. Návykové, uspokojujúce a neplatiace za víťazstvo (pokiaľ nemusíte byť absolútne na vrchole udalostí). Bolo by to päťhviezdičkové hodnotenie s výnimkou niekoľkých vecí: 1) Žiadne znaky Taz alebo Tweety. Aj keď sú na obrazovke načítania. Dúfajme, že prichádza s prvými aktualizáciami. 2) Pár výkonnostných chýb. Grafické chyby raz za čas. Občas sa môže zrútiť. 3) Myslím si, že je tu problém s ligovými odmenami. Nezískali všetky medaily. Celkovo vzaté, slušný štart na dobrú hru
Z nejakého dôvodu to nefunguje, ako keby som nemal wifi, je oneskorený, zmenil sa, teraz je to na hovno
Looney Tunes™ World of Mayhem Rollespil goa
Looney Tunes™ World of Mayhem Role Playing pcoy
Je to skvelá hra. Myslím, že sú v ňom stále nejaké chyby, ale nie som si istý.
Moja obľúbená hra, ale príliš veľa chýb
Dobrá hra, ale jedného dňa som sa išiel prihlásiť, ale nedovolilo mi to, hovorilo sa „prepáčte, vyskytla sa chyba, reštartujte“, takže to skúšam znova a znova a tak ďalej, ale nemohol som sa dostať, ak by ste to mohli opraviť To by som chcel a kričanie na obrazovku telefónu mi nepomáha so streptokokom v krku. Edit: nevadí, pustí ma to dnu, ale teraz to mešká a nemôžem na nič ťuknúť bez toho, aby som musel vycúvať a vrátiť sa do hry, aj vaše hry sú chytaním peňazí, rovnako ako vaše hry od marvelov
Vymazané z jadier a špeciálnych topánok! Prečo??? Denné limity na výzvy a udalosti len 3 dni?? Viac taz postavy! Keď dosiahnete plnú úroveň, tak prečo ešte viac zdieľaní slotov?
Looney Tunes World of Mayhem Action RPG mod apk (No delay in ...
Najlepšia hra, super grafika, stále samé novinky a na 100% hrateľná aj bez platenia
Hra je zďaleka najhoršia, aká kedy bola! Regionálne podujatia bývali najlepšou súčasťou hry. Sú preč a nové udalosti, ktoré ich nahradia, sú hrozné! Neexistuje žiadny spoľahlivý spôsob, ako získať predmety, ktoré potrebujete na zvýšenie úrovne postáv. Venujú sa výlučne fanatikom. Hra je 100% platená za výhru. Je to zbytočné, pokiaľ nie ste ochotní minúť stovky dolárov každý týždeň. Hrozný zákaznícky servis. Netrápte sa touto hrou. Hra je neskutočne zabugovaná a neustále padá.
Spočiatku to bolo dobré, ale teraz sa nič nenačíta a hra zamrzne vždy, keď vstúpim do úrovne
Prehľad z januára 2022. Nič sa nezmenilo. Hra je stále blbosť. Scopely odrovnal mnoho silných postáv v prospech nových postáv, ktoré sa oplatí hrať. Upgradovanie nových postáv bude stáť smiešnu sumu $$$$$$$$$$$$$ a miliardy herných zdrojov. Ušetrite peniaze. Prehľad z októbra 2021. Gratulujeme Scopelymu, že urobil dobrú hru a vyleštil ju do hovna. Strata mnohých hráčov. Nielenže boli chamtiví, ale urobili zlé zmeny v integrite hier.
Looney Tunes™ World of Mayhem Jocuri de rol otq
Zábavná hra, mohla by byť lepšia.
... –- Bloomberg’s Mia Saini reports on the just released World Bank report on ... Esiason/Cartoon become a much better fit, especially when it comes to
Dovoľte mi teda začať tým, že poviem, že je to úžasná hra. Túto hru som začal hrať v deň uvedenia na trh a postupom času bola lepšia a lepšia ako dobré víno. Ako už bolo povedané, mám mierny problém s mojimi postavami. Momentálne som lv. 12 a nedovoľuje mi to upgradovať moje domy. Mám viac ako dosť materiálov a zlata, ale možnosť je sivá. Pokiaľ som videl, neexistuje žiadny míľnik v modernizácii domov. Ak by ste mohli nájsť problém alebo pomôcť, dám 5 hviezdičiek.
Spočiatku to vyzeralo ako skvelá hra! Ale po niekoľkých úrovniach to chce, aby som dokončil úroveň 1-9. Ale pokus o vykonanie tejto jednoduchej úlohy vedie k nesprávnym obrazovkám a chybám... v tomto bode je hra nehrateľná. Takže to bolo zábavných asi 15 minút...ale zdá sa, že tak ďaleko je táto hra. Nestrácajte peniaze na nákupy hier...nestojí to za to, keď sa hra nedá hrať.
Mega super hra
Myšlienka je skvelá a veľmi dobre prepracovaná. Hlavným problémom (veľmi nepríjemným) je, že je plný chýb. Mnohokrát musíte zatvoriť a znova otvoriť, aby ste otvorili prepravky alebo niečo urobili. Chce to veľa práce. Edit: po viac ako roku je hra stále nepríjemne zabugovaná. 3 hviezdičky sú preto, že napriek tomu je to veľmi zábavné. Vyžaduje si to ešte veľa práce na programovacej stránke
Toptracer Range Sport oghg
Toľko ponúk a je to mätúce. Len ich ignorujte a zahrajte si hru a budete sa baviť!
Looney Tunes™ World of Mayhem Rollespil goa
Už sa nenačítava. Na obrazovke načítania sa zobrazí žltá obrazovka smrti, potom aplikácia spadne
Musel som preinštalovať hry a teraz som stratil účet, na ktorom som strávil veľa času, aby som dostal zhoršenie, ktoré Google Play nepomáha získať. Dúfam, že mi niekto pomôže získať späť môj starý účet.
Looney Tunes™ World of Mayhem Jocuri de rol otq
Páči sa mi hra trochu bez reklám a má taz, kto sa mi páči, ale ťažko som sa dostal do hry 2 a takmer som zabudol, ako aktualizovať svoje charty
Zákaznícky servis je jeden z najhorších, ak nie najhorší, s akým som sa kedy stretol. Doslova dva týždne, presne tak, 2 týždne, aby sa Scopely obišiel a vôbec uznal lístok. A potom dostanem iba odpoveď BS, ktorá nevyriešila môj problém. Ich ospravedlnenie? Vysoký objem lístkov. Baloney!! Hra sa natoľko zvrhla, že už nie je ani v top 500. Netrápte sa a ušetrite svoj čas a peniaze.
vcelku fajn hra
Netrápte sa...udalosti sa stali nehrateľnými pre príležitostných hráčov, najmä tieto vianočné udalosti sa stali chytaním peňazí.
Najnovšia aktualizácia je stále chybná. Nedovolí mi robiť každodenné výzvy alebo niektoré bitky v kampani, pretože sa nezobrazuje tlačidlo útoku. Prosím opraviť
Veľa technických problémov. Škoda, pretože hra by mohla byť skvelá - napr.: minulé číslo - nedokáže odpudzovať energiu z diamantov, nič sa nedeje a celá obrazovka trochu stmavne a zamrzne.
G
Už vás nebaví dostávať chybové hlásenie niečo sa pokazilo je potrebné opraviť chyba 299 odinštalovaný nezaoberáte sa tým opravte si hru
Páči sa mi to, je to zábavné, má veľa postavičiek na zbieranie Odporúčam to aspoň vyskúšať a zasmiať sa
Jó játék, de kicsit akad
Táto hra sa mi naozaj páčila, ale bohužiaľ sa dostala do bodu, keď buď zaplatíte, alebo zostanete pozadu. Zatiaľ sa teda tejto hry zbavujem, snáď to bude v budúcnosti lepšie a budem sa môcť vrátiť a užiť si ju ešte raz.
2 hviezdičky, pretože odstránili 1 hviezdičku. Hry idúce z kopca a zbieranie peňazí.
Úplná odpadová hra od najnovšej aktualizácie. Zosúladenie Arena a Brawl je pre členov poburujúce. Nie je možné vybrať tímy, namiesto toho ide o levelovanie/ladenie obrazoviek pre postavy. Bol som v kontakte a dokonca som ukázal video, ale keďže hrám na Bluestacks (a ani na mojom telefóne to nefunguje), Scopley sa to ani nepokúsi opraviť. Skončili ste s hrou, pokazte vás a vašu spoločnosť. Ak nemôžete získať dobrý zákaznícky servis, tak prečo sa obťažovať hlásením problémov. Hra patrí do koša!
je to skutočne zábavná návyková hra, ale veľa zaostáva a buguje a zamŕza na obrazovke načítania, keď sa pokúšate vykonať úlohu alebo bitku, dúfam, že to dokážete opraviť