Post by raipropdolosis on Mar 8, 2022 4:57:50 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alice\u0027s Resort - Word Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alice\u0027s Resort - Word Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερα διακριτικά ▞▞▞
▞▞▞ Alice\u0027s Resort - Word Game 2022 version ▞▞▞
Για κάποιο λόγο, άρχισε να μην δέχεται ορισμένες λέξεις που δεχόταν πριν, σπάζοντας το σερί μου κάθε φορά. Όπως πώς το "tags" δεν είναι λέξη!; Δεν εμποδίζει πραγματικά την πρόοδό σας. Πρέπει να κάνετε περισσότερα παζλ λέξεων καθώς προχωράτε, αλλά δεν είναι πρόβλημα αν σας αρέσουν όσο το κύριο παιχνίδι. Ωστόσο, κουραστείτε να δεχτείτε έπιπλα από τις ειδικές εκδηλώσεις. Μπορεί να καταλήξετε να κολλήσετε με κάτι που δεν σας αρέσει, καθώς μερικές φορές δεν σας αφήνουν να το αλλάξετε ξανά.
EDIT: Είμαι στο επίπεδο 750 τώρα και όπου στο παρελθόν κόστιζε 400 ή 600 κοχύλια για να κάνω μια αλλαγή, τώρα κοστίζει 1000 έως 1500 για να κάνεις μια αλλαγή, αλλά εξακολουθείς να παίρνεις μόνο 200 κοχύλια για να τελειώσεις ένα παζλ. Έτσι ξοδεύετε ώρες παίρνοντας κοχύλια για 5 λεπτά ανακαίνισης. Γρήγορα γίνεται δεν αξίζει τον χρόνο.
Η εφαρμογή χάλασε 4 φορές μέχρι να τελειώσω το επίπεδο 2....
Είναι διασκεδαστικό και προκλητικό, το συνιστώ πραγματικά. Υπάρχει ένα σημείο που είναι απλά βαρετό να το κάνεις ξανά και ξανά απλώς για να αναβαθμίσεις κάποια έπιπλα. Όλα πάνω από 4 αστέρια υπέροχα γραφικά!!
Μακάρι πραγματικά αυτό να ήταν ένα παιχνίδι εύρεσης λέξεων όπως δείχνει η διαφήμιση. Επίσης δεν μου αρέσουν όλα τα παράπλευρα παιχνίδια
Hidden Escape: Murder Mystery Sarguzasht qpqh
Φαίνεται να έχει κολλήσει. Αυτή τη στιγμή είμαι στο επίπεδο 1900 και περιμένω υπομονετικά να ανοίξουν νέες περιοχές. Πότε θα γίνει αυτή η αναβάθμιση;
Κάθε φορά που κλειδώνω λόγω του κουλοχέρη, ρίχνω ένα αστέρι. Το λεξικό χρειάζεται ακόμα ενημέρωση. Πολλά λόγια που δεν γίνονται αποδεκτά.
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά κολλάει στο χριστουγεννιάτικο παζλ και πρέπει να επανεκκινήσετε το παιχνίδι. Παρακαλώ διορθώστε!! Προσθέστε περισσότερα επίπεδα!!!!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι λέξεων, με κρατά απασχολημένο και πάντα προσέχω να κρατάω το θέρετρο καθαρό και όμορφα διακοσμημένο
Alice's Resort - Word Game Word tqs
Διασκεδαστικό αλλά κολλάει κάθε 5 δευτερόλεπτα. Υποθέτω ότι το παλιό μου tablet δεν μπορεί να κρεμάσει.
Ανεπιθύμητο παιχνίδι που δεν αναγνωρίζει αγγλικά, αλλά χρησιμοποιεί γράμματα μαζί που δεν είναι λέξεις.
Συνεχίζει να παγώνει! Ήταν υπέροχα για μερικές εβδομάδες, μου άρεσε πολύ και ξαφνικά εμφανίζεται η σελίδα για τη χριστουγεννιάτικη σέγα που δεν είναι πλέον δυνατή και το όλο θέμα παγώνει με αποτέλεσμα να πρέπει να σταματήσω αναγκαστικά την εφαρμογή. Έχει συμβεί 3 φορές μόνο στα τελευταία 20 λεπτά Ντροπή γιατί είναι πολύ καλό παιχνίδι
Alice's Resort - Word Game Sanapelit glw
Όλα είναι υπέροχα, εκτός από τη στιγμή που παίζω το παιχνίδι για περίπου 1 λεπτό, δυσλειτουργεί τόσο άσχημα και μετά πρέπει να επανεκκινήσω την εφαρμογή.
Υπάρχουν πολλές λέξεις που δεν υπολογίζονται ως αληθινές λέξεις, αλλά τουλάχιστον τις κάνουν να υπονοούν λέξεις. Δεν το έκαναν αυτό. Με τρελαίνει όμως γιατί τότε δεν μπορείς να αποκτήσεις το σύνθετό σου και δεν παίρνεις κέρματα για αυτό, τα οποία χρειάζεσαι για να αγοράσεις ξανά το σύνθετο όταν δεν μετράνε τις λέξεις που υπάρχουν.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, ΑΛΛΑ όταν λαμβάνετε τις 5 δωρεάν περιστροφές σας κάθε μέρα, περίπου το 99% θα είναι ροζ πέτρες. Θα ήταν ωραίο να λάβετε μερικά νομίσματα για να βοηθήσετε με τις λέξεις.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά εύχομαι να μπορούσατε να κερδίσετε περισσότερα κοχύλια καθώς αυξάνονται τα επίπεδα. Στο επίπεδο 406, και εξακολουθεί να παίρνει μόνο 200 κοχύλια για ολοκλήρωση. Αλλά κόστισε 1200 για νέο όροφο. Απλά λέω!
Ψεύτικος ο μικρός κουμπαράς μου έκλεψε τα νομίσματα. Και είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και όχι το λυπηρό είδος, είμαι τρομερά θυμωμένος αυτή τη στιγμή. Τι;! Συζήτηση για τη διαγραφή της εφαρμογής αυτή τη στιγμή.
Alice's Resort - Word Game So‘z o‘yinlari jaqu
Διορθώστε το Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Ευχαριστώ
2 θέρετρα για να ολοκληρώσετε και όχι άλλα, χάσιμο χρόνου, και ναι, με πειράζει να σας δώσω επιπλέον αστέρια, το αστέρι που πήρατε δεν ήταν από επιλογή
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι πολύ, αλλά οι λέξεις μπορεί να είναι δύσκολες, δεδομένου ότι αυτό βαθμολογείται από όλους
Αυτό το παιχνίδι είναι απογοητευτικό. Μόλις άρχισα να παίζω για πρώτη φορά και μετά από 10 λεπτά με πέταξαν έξω από το παιχνίδι. Διορθώστε το αλλιώς θα το απεγκαταστήσω
Αυτό το παιχνίδι Η διαδικασία φόρτωσης είναι αργή Δεν μπορώ πραγματικά να απολαμβάνω το παιχνίδι Αιτία είναι τόσο αργή φόρτωση
Το παζλ εικόνων από την ενημέρωση των Χριστουγέννων παρουσιάζει σφάλματα. Παρακαλώ διορθώστε. Πρέπει να βγω έξω και να ξαναρχίσω το παιχνίδι.
Θα πρέπει να λαμβάνετε περισσότερα κοχύλια όσο ανεβαίνετε σε επίπεδα. Ειδικά σε επίπεδα με πολλαπλούς γρίφους. Πάνω από όλα διασκεδαστικό παιχνίδι.
Alice's Resort - Word Game Slovné hry cnln
Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις ποιες λέξεις μπορείς να βρεις. Σε βάζει σε σκέψεις. Και μου αρέσει να ανταμείβομαι με τη διακόσμηση.
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά πρόσφατα συνεχίζει να παγώνει στην οθόνη έναρξης και δεν κινείται πέρα από αυτό.
Αυτό θα πρέπει να είναι ένα παιχνίδι 5 αστέρων, αλλά έχει ένα μοιραίο ελάττωμα. Τα παζλ φαίνεται να έχουν πάντα τη μεγαλύτερη λέξη γραμμένη, αν απλώς σύρετε το δάχτυλό σας σε κύκλο. Αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό γιατί η μεγαλύτερη λέξη είναι η πιο διασκεδαστική που μπορεί να προσπαθήσει κανείς να βρει. Κατέληξα να πρέπει να χτυπήσω ανακάτεμα μερικές φορές στην αρχή κάθε παιχνιδιού για να μην χαλάσει ο γύρος. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΑΥΤΟ!!!
Πότε θα έχετε περισσότερες εργασίες να ολοκληρώσετε;
Η εφαρμογή είναι διασκεδαστική, αλλά Μακάρι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μπορούσα να συνεχίσω στο επόμενο επίπεδο αφού τελειώσω ένα αντί να με σταλεί πίσω στην κύρια οθόνη. Είναι ακριβώς όπως 30 δευτερόλεπτα από το χρόνο σας για να φορτώσετε εμπρός και πίσω, αλλά το μισώ πραγματικά γιατί αν δεν έχετε αρκετούς πόντους, δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψετε στην κύρια οθόνη. Είναι απλώς ενοχλητικός και μετά από τόσες φορές καταλήγω να παίζω άλλες εφαρμογές για να μην ενοχλούμαι.
Δεδομένου ότι το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι έχει τελειώσει όταν κερδίζω ένα νέο ξυστό αντί για το ξυστό, εμφανίζεται το παλιό χριστουγεννιάτικο παζλ και το παιχνίδι παγώνει αναγκάζοντάς με να κλείσω το παιχνίδι x
Είναι μια χαριτωμένη ιστορία, έχει περισσότερα να κάνει από άλλα παιχνίδια όπως αυτό.