(Android/iOS) Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds حالت خدا را فعال کنید
Mar 8, 2022 5:07:21 GMT 1
Post by raipropdolosis on Mar 8, 2022 5:07:21 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ حالت خدا را فعال کنید ▞▞▞
▞▞▞ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds 2022 version ▞▞▞
به آن شوهر TBH--تلویزیون کانالی با تشکر از حشرهدار تلویزیونی بدهید
این بازی عالی هستش اونا که میگن بده بیشور هستند
من با فیلتر شکن وارد بازی شدم اما از اونجایی که دوتا آدمک یه وایکینک و یه جادوگر میاد دیگه بالا نمیاره و فقط تو همون صفحه قفل میکنه من 10 دقیقه وایسادم تا بیاد اما بازم تو همون صفحه بود.
Makeover Word: Home Design Palavras ksr
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulation dbf
الی
فقط 3 ستاره چون چیزهای زیادی برای تزئین ندارد و فقط یک نور که حتی روشن نیست و رنگ دیگری ندارد اما رنگ های زیادی برای دیوارها وجود دارد و ما می توانیم در این بازی خانه خود را بسازیم. که می توانید در آپدیت بعدی این بازی را بهتر کنید و بله باید سرزمین ها و چند نفره را رایگان کنید
اصلا نمیشه😕 انگاری دکمه پلی اش دکوره😳
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds असल की नकल वाले गेम flqi
اصلا بالا نمی یاد
خیلی عالیه نمیدونم چطوری این بازی را توسیف کنم اما فقط میتونم بگم که خیلی تا خیلی عالیه حتی از ماینکرافت واقعی هم بهتره درسته من یک دخترم اما از این بازی خوشم اومد .ممنون از سازنده ی گل حتما نصب کنید .... 😘😘 😘😘😘😘😘😘😘👏👏👍👌💓💗💘
بد
از این بازی متنفرم. خیلی بد است که من در حال حاضر بازی های زیادی را انجام می دهم که مشابه این بازی است، اما این بازی باید پول واقعی بپردازد. و نمی تواند پرواز کند. من فکر می کنم این بازی bord است. و الان بازی رو پاک کردم
این افتضاحه ترین بازی جهان بد بد 😡😡😡
این غیرمنصفانه است، برای بسیاری از خریدها سرگرم کننده نیست، به سختی هیچ برنامه ای نقشه ها را خریداری نمی کند و حتی نمی توانید با دوستان خود به صورت رایگان بازی کنید.
بعد نیست 🤭🤭🥰😈
تلمامتم
سلام این برنامه عالی نیست معرکه ست خیلی خوبه پیشنهاد میکنم دانلود کنید
ای کاش 0 ستاره وجود داشت، خوب به همین دلیل است که در شش سالگی عصبانی بودم، اما اکنون 7 ساله هستم، می خواستم به یک دنیا بروم اما به من اجازه نداد در هیچ یک از دنیاها بروم و اگر دوباره تکرار شود، خواهم گفت. همه دوستان من این بازی را نصب نکنند
سلام من تازه دارم دان میکنم امیدوارم خوب باشه تازه کسایی که میگن بازی لگویی نمیدونن چیه اینم بازی لگویی هست یا ماینکرافت 2 تا اسم داره من همه ی بازیهایی که ماینکرافت هست رو دارم و میشناسم چه جوریه ممنون که حرف منو گوش دادین😇 😘😋
این فوقالعادهترین بازی کاردستی است و درست مانند سایر بازیهای Aftervere، برای بچهها است و حالت چند نفره نیز برای بچهها دوستانه است، زیرا مانند roblox نیست که به ما اجازه میدهد با افراد غریبه بازی کنیم، این بازی به ما اجازه میدهد با دوستان خود بازی کنیم. که ما در زندگی واقعی می دانیم، بنابراین من معمولا با برادر 6 ساله ام با حالت چند نفره بازی می کنم. اما دلیل اینکه به آن 4 ستاره دادم این است که باید برای دنیا هزینه کنیم☹ اما آیا می توانید آنها را رایگان کنید لطفا🙏. اگر این کار را انجام دهید دوباره رتبه می دهم😊
بازی خوبیه فقط خیلی هجم می بره
سعی نمی کنم در رتبه بندی بد باشم، اما وقتی شروع به بازی می کنم، هرگز Pk بارگذاری نمی شود، بازی بارگذاری نمی شود.
وقتی سعی کردم بازی کنم درست نشد. من به آن 0 ستاره می دادم اما هیچ ستاره ای کمتر از یک ستاره وجود ندارد.
عاشقشم . برادر کوچک من آن را بازی می کند. اما آیا می توانید چند نفره و سرورها را اضافه کنید و همچنین آیتمی را اضافه کنید که می تواند شما را به ساخت آیتم ها تبدیل کند. پوسته ها را اضافه کنید.
بازیش الکی مسخرههههههه لطفا سازنده بازی رو تعیر بدههههه اه اه اهههههههه
این برنامه رو حتی نمیتونم بازش کنم نمیدونم چیه ولی حتی نمیتونم بازش کنم پس دوستش ندارم
در ابتدا من این بازی را خیلی دوست داشتم و واقعا عالی بود اما هر چیز خوب در بازی مانند پول واقعی حتی حالت چند نفره بسیار گران است ، من واقعاً می خواستم با دوستانم بازی کنم بنابراین به این بازی 2 ستاره می دهم. به هر حال داره پیر میشه
شماها که مسگید بده یعنی یلد نیستید من اولاش نمی دونستم باید چی کار کنم با او دوتا دسته اجر اشتباهی گذاشتم چطوری پاکش کنم میگفتم این چه بازیه چرتیه بعدا که فهمیدم این بهترین بازی دنیاست 5 تا ستاره هم کمه.
من این بازی را خیلی دوست دارم اما plssss چرا می توانید برای بازی چند نفره به تعداد زیادی نیاز داشته باشید 🤬 من فقط می خواهم دوست پیدا کنم.
بازی عالی عالی است پس Minecraft من در این بازی یک خانه شناور می سازم همه باید این برنامه را امتحان کنند منظور شما بازی عالی است
این خوب است اما من به آن 2 ستاره دادم زیرا همه دنیاها رایگان نیستند لطفا همه جهان را رایگان کنید
شما فقط می توانید فقط 4 تا 5 برنامه را بازی کنید و باید برای سایرین هزینه کنید
آیا حیواناتی را در این مورد اضافه کردید شاید بازیکنان دوست داشته باشند حیوانات خانگی بزرگ کنند و یک نقشه نیز اضافه کنند.
آیا می توانید لطفاً دکمه ای را اضافه کنید که مرا وادار کند به نقشه آنها تلفن ارسال کنم و به نقشه کد نیاز داشته باشم زیرا من وارد هستم یا تا 2 روز دیگر 1 ستاره خواهم داشت
لطفاً شگفت انگیز است چرا باید برای قلمروهای جالب و غیره پول پرداخت کنیم. خیلی خوشحالم که این کار را کردید...... اخیراً می خواهم بازی را حذف کنم
این بازی چندنفره نیست پس لطفا این را به عنوان یک آپدیت بسازید
بازی خوبی است اما 2 ستاره چون 1 من حاضر نیستم پول واقعی برای زمین بپردازم و 2 حاضر نیستم فقط برای چندنفره پول بپردازم می گویند آفلاین اما آنلاین وقتی بارگیری شد گفت به اینترنت وصل شوید پس وصل شوید و برای بقیه من اکنون داشتم یک بازی آنلاین بازی می کردم و این را کاملاً حذف می کردم زیرا جعلی است که آفلاین است و فقط بار من را تلف می کند (من از فیلیپین اینگونه صحبت می کنم)
واقعاً شیک است و فضای زیادی را اشغال می کند. گیم پلی برای چند بار اول خوب است اما بعد از آن خسته کننده می شود. توصیه نمی شود
علی بوووووووووووووووووود
این سرگرم کننده به نظر می رسد! من همیشه عاشق این بازی هستم ... و حتی از بازی های من سرگرم کننده تر است 😀🙂 خیلی خوشحالم! حتی تا می توانیم ... این بازی راضی کننده تر است! اره!!!!😊
لطفا بگید بازی رو چجوری باز می کنه😊😊😓😓🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
یک ستاره بهش میدم چون نتونستم وارد بازی بشم و سعی کردم به بازی استراحت بدم اما بازم اجازه نداد وارد بازی بشم و سعی کردم دوباره حذف و نصب کنم ولی بازم اجازه نداد! خیلی... ONE STAR!!
لتفن بهم بگین چتوری بالامیاد
خ3ثضابلققطصثعق4
این برای همه والدین است... از این بازی صرفنظر کنید. بچه 2 نقشه خرید... نقشه شهر شناور و نقشه دزدان دریایی... که بدون هیچ راهی برای بازیابی خودشون پاک شدند. وقتی بچه را با پول خود پرداخت می کند، باعث ناراحتی او می شود. در صورت رفع مشکل با شرکت تماس می گیرد و رتبه بندی را به روز می کند.
من به آن یک ستاره دادم زیرا هر بار که میخواهم آن را دانلود کنم به من اجازه نمیداد وارد شوم و سپس وقتی با آن بازی میکنم، همیشه مرا از کار میاندازد، بنابراین اگر شما خالق سرزمینهای فریبنده هستید، بسازید و کاوش کنید. دنیاها لطفا اگر می توانید این را برای من درست کنید تا بازی برای من آسان باشد
خیلی عالی بود 🥰🦄
خیلی بده اصلا برام چیزی نمیاد من همین ستاره دادم کافیه😒😡
بازی های فوق العاده و بازی باید در یک سطح جدید ویزوپورام شوند و وزن بازی بهترین چیزی است که می توانید از آنجا به دست آورید و کاهش وزن و تمرین وزن فقط برای شما برادر یا بابا نیست که یک تیم آپا صبح بسیار خوب هستید و تمرین با وزنه و دوستان و اعضای خانواده شما نیز می توانند مراقب باشند کیک درست کنند و فردی که می شناسید 8 دقیقه پیاده روی با زن و شوهر و وزن خواهد داشت و می توانید برای جشن تولد با دوستان خود به کیک بروید. یا fr
من نمی توانم این بازی را دانلود کنم خطای اینترنتی ندارد و می گوید همیشه در انتظار است که منصفانه نیست
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulation dbf
من به این دلیل یک ستاره می دهم وقتی دکمه پخش را فشار می دهم به من اجازه نمی دهد وقتی دوبار کلیک می کنم باز هم این کار را نمی کند